Asigurarea medicala de calatorie – protectia ta oriunde vei merge!

Asigurarea medicala de calatorie – protectia ta oriunde vei merge!

In perioada imediat urmatoare incepe sezonul concediilor, motiv pentru care vei pleca in vacanta alaturi de cei dragi tie. Insa, pe langa bagajele pe care le vei avea la tine esti sigur ca nu vei uita nimic? Asigurarea de calatorie nu trebuie sa lipseasca in momentul in care iti vei realiza concediul in strainatate sau in momentele in care vei trece granita tarii in interes de afaceri, intrucat calatoriile vor fi mult mai linistite daca ai sentimentul de siguranta! Cele mai benefice asifurai medicale de calatorie sunt cele pe care le vei gasi la Gothaer, o companie de asigurari cu o larga experienta in domeniu care iti propune o oferta de nerefuzat in ceea ce priveste achizitionarea acestui document deosebit de important in timpul calatoriilor pe care le vei realiza in afara tarii!

Care sunt serviciile acoperite de o asigurare medicala de calatorie?

In primul rand, toate serviciile de care vei dispune in urma incheierii contractuale vor pleca de la pretul asigurarii medicale de calatorie, astfel ca la Gothaer poti alege patru variante de sume asigurate – 1000 de eura, 5000 de euro, 30.000 de euro sau 50.000 de euro. Astfel, in functie de suma asigurata pe care o vei alege in cadrul asigurarii medicale de calatorie, poti beneficia de servicii precum asistenta medicala si transport de urgenta, cat si repatrierea medicala. Evident, cele trei categorii de servicii fac referire la anumite incidente, iar in acest sens daca in cazul calatoriei pe care o vei realiza vei avea nevoie de o interventie chirurgicala, tratament, medicatie, spitalizarea sau consult de specialitate, Asigurantul iti va acoperi costurile in limita sumei pe care o vei alege la incheierea asigurarii medicale de calatorie. De asemenea, repatrierea in caz de deces sau repatrierea medicala sunt elementele forte regasite in cadrul unei asigurari medicale performante, iar daca vei alege Gothaer vei dispune de cele mai bune servicii.

Vezi si:  Irlanda, ultimul bastion al medievalului

Achizitioneaza online asigurarea medicala pentru calatoria ta!

Daca esti o persoana mult prea ocupata si nu ai timp sa mergi la sediul unui Asigurant fizic, atunci poti achizitiona online asigurarea medicala de calatorie de care ai nevoie atunci cand vei pleca intr-o calatorie in strainatate. Astfel, vei economisi timp pretios pentru a te ocupa de bagaje si alte activitati pentru pregatirea voiajului pe care il vei realiza. Daca asigurarea medicala de calatorie online reprezinta o solutie pentru tine, atunci Gothaer este alegerea perfecta! In plus, aici vei gasi cel mai avantajos pret pentru asigurarea medicala de calatorie chiar si pentru pachetele complete de servicii!

Poti completa pachetul de servicii al asigurarii de calatorie in functie de propriile preferinte!

Daca vrei sa iti asiguri nu numai propria persoana, ci si bagajele pe care le vei transporta in timpul calatoriei, atunci poti opta pentru completarea pachetului de servicii. Furtul, distrugerea sau intarzirea bagajelor pot fi serviciile optionale pe care le poti include in cadrul asigurarii de calatorie pe care o vei incheia cu firma Gothaer!

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *