Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A09A1

Caldura mare, mon cher! Pe aceste zile caniculare, in care lumea asteapta ploaia mai ceva ca pe salariu, orice urma de racoare si orice incapere cu aer conditionat e o oaza de fericire. Culmea, peste 18 zile ar trebui sa inceapa oficial toamna, insa la ce calduri sunt acum si la cat de friguros a fost inceputul de vara, e destul de greu de crezut ca vara se va da batuta atat de usor.

Oricum, luna august e ideala pentru achizitionarea aparatelor de aer conditionat. Intrucat toamna vine, cel putin teoretic, cu pasi repezi, nu e de mirare ca mai toti comerciantii cauta sa vanda rapid ce au pe stoc si sa faca loc aerotermelor si aparatelor de incalzit. Ca atare, vand cu discount-uri mari de pana la 20-30% produse de top, motiv pentru care august e luna ideala pentru achizitionarea unor astfel de aparate.

De exemplu, aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A09A1 il gasiti pe Melarox.ro  la doar 950 de RON, cu reducere de 150 de RON (promotia e probabil limitata).

E unul dintre cele mai bune produse din categoria sa, fiind competitiv atat din punct de vedere al pretului, cat si al caracteristicilor. De exemplu:

  • poate fi folosit atat pentru incalzire, cat si pentru racire;
  • are o putere de 9000 BTU;
  • zgomotul e destul de mic comparativ cu cel al altor aparate similare, de aproximativ 50 de decibeli;
  • are o garantie de 2 ani pentru majoritatea defectiunilor naturale;
  • nu consuma foarte mult, fiind in categoria A in clasele energetice de incalzire si de racire;

Chiar daca la venirea toamnei achizitionarea de aer conditionat nu pare justificata, reducerea de pret, livrarea si montajul rapid, adica factori de care e imposibil de avut parte in perioada de varf a verii, fac ca cele cateva sute de RON sa fie pe deplin justificate. In plus, pentru cei care nu au centrala termica, acest aparat de aer conditionat poate fi ideal pentru serile reci in care regia de termoficare nu livreaza caldura in calorifere.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *