Alegerea masinii perfecte

Avand in vedere conditiile economico-financiare ale tarii noastre, cand vine vorba de achizitionarea unei masini, tot mai multi soferi aleg sa-si achizitioneze o masina la mana a doua.

Achizitionarea unei astfel de masini presupune anumite avantaje, dar si dezavantaje.

Daca e sa incepem cu avantajele, unul dinte ele ar fi in mod clar costurile de achizitie reduse. Astfel, pentru o astfel de masina poti plati cu bani cash, fara a face tot felul de imprumuturi. Un alt avantaj il poate constitui costurile mai mici cand vine vorba de asigurarea auto. Este clar, datorita diferentei de pret intre o masina noua si una veche, costurile la cea veche sunt mai reduse.

In privinta dezavantajelor, acestea par a fi mai multe. Marea majoritate a acestor masini nu sunt vandute cu garantie din partea producatorilor, de asemenea, costurile de intretinere pot fi mult mai mari, deoarece la inceput trebuie facute inspectii, reparatii. Nu poti fi niciodata sigur de calitatea unei astfel de masini. Nu poti stii in ce conditii a fost tinuta sau folosita. Multe din masinile second-hand pot fi refacute.

In plus, ele pot functiona foarte bine in tarile din care au fost cumparate (Germania spre exemplu), dar cand ajung pe strazile din Romania situatia se schimba.

Fiti atenti la alegerile pe care le faceti in privinta achizitionarii masinilor la mana a doua si verificati tot ce se poate la ele inainte de a le cumpara.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *