AKISMET nu prea mai e antispam …

AKISMET nu prea mai e antispam …

Nu stiu ce se intampla cu AKISMET in ultima vreme, dar nu mai opreste spam-urile, deci nu isi mai face treaba. Deloc. Iar asta incepe sa ma cam enerveze si o sa ma supar rau pe el daca nu isi revine curand. M-am cam saturat sa tot stau sa sterg sute de comentarii spam, din cauza ca AKISMET se intelege cu ele si le lasa sa treaca in voie.

Am zis ca o fi doar o mica scapare, dar nici vorba de asta. De mai bine de o saptamana se aduna comentariile spam la mine ca ciupercile dupa ploaie. Imi e si groaza sa ma uit dimineata in spam. Peste noapte se aduna peste o suta de spam-uri … De ce se intampla asta, nu am habar. Dar cert e ca devine extrem de enervant si deranjant.

O solutie ar fi sa dau delete mai multor spam-uri odata, dar prefer sa le sterg unul cate unul pentru a verifica daca nu s-a strecurat si un comentariu bun printre cele spam. Pentru ca AKISMET mai face si de astea … Aveam impresia ca e cel mai bun plugin antispam, dar ma dezamageste pe zi ce trece.

Cred ca o sa incep sa testez si alte pluginuri asemanatoare. Important e sa isi faca treaba pentru care au fost concepute, nu? Nu ma intereseaza numele sau cat de cunoscut este, atata timp cat isi face treaba si nu ma pune pe mine sa o fac in locul lui.

La voi e totul ok cu AKISMET? Sau folositi un alt plugin? Ce alte pluginuri antispam cunoasteti si recomandati spre a fi folosite?

Vezi si:  Samsung isi imagineaza lumea in 2069

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *