Ai nevoie de transport?

Ai nevoie de transport?

Când vine vorba de a transporta ceva, stai ºi te întrebi ce o sã faci, cum o sã te descurci, la cine sã apelezi pentru un mic ajutor, etc. Vorbesc de un transport ceva mai voluminos, nu de a cãra sacoºa cu cumpãrãturi sau un sac de cartofi. Astea se pot face ºi fãrã ajutor, dacã depui puþin efort, plus cã de la un sac de cartofi poate ai norocul sã faci ºi ceva muºchi, dar ºi nenorocul de a te alege cu o durere de spate …

Sã lãsãm gluma la o parte ºi sã trecem la lucruri mai serioase. O sã i-au cazul unui cunoscut care de ani buni de zile (cred cã mai bine de 20 de ani) locuieºte în Canada. Da, a plecat în perioada comunistã (asta în caz cã vã întrebaþi, doar aºa au fãcut majoritatea pe acele vremuri), s-a stabilit acolo, s-a realizat ºi este bine mersi acum. κi permite chiar sã vinã aproape în fiecare an acasã, în România (nu a uitat de unde a plecat).

Când a venit anul trecut, a adus cu el mai multe lucruri, printre care mobilã, o motocicletã, vreo 2 biciclete, diverse alte scule folositoare la casa omului, lucruri pe care, evident, le-a încãrcat într-un container, pe care la rândul sãu l-a urcat cu vreo 2-3 luni înainte pe vapor cu destinaþia finalã în portul Constanþa. Pânã aici toate bune ºi frumoase, dar de la Constanþa ºi pânã la casa omului e ceva distanþã de parcurs, aºa cã ce era de fãcut?

A cãutat o firmã de transport marfã, a fãcut o comandã de transport ºi în cel mai scurt timp posibil avea lucrurile acasã intacte ºi în plinã siguranþã.

Vezi si:  Cadillac va scoate pe piata un crossover 100% electric

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *