Ador sa fiu nebun!!!

Nu stiu… pur si simplu nu stiu… de ce ma simt asa de bine. Am o stare din aia foarte happy. Nu ar trebui sa fiu fericit. Adevaru e ca .. la un examen, la facultate… am ras cu lacrimi. Dar cu lacrimi. Nu ma mai suportau colegii. Dar nu ma puteam abtine, a venit profu si a ras cu mine, de i au dat lacrimile si profului. Pana la urma aproape toti studenti radeau ( cred ca de mine ) iar eu de ei.

Mi se parea asa de amuzant totul, de ma rosisem tot la fata. Nu ar trebui sa fiu fericit. Am o groaza de belele pe capu meu, si trebuie sa le rezolv, si eu stau si rad, culmea si in examen. Si daca asta nu ar fii de ajuns, mai stau sa mai si cant, in examen! :) ) cu un coleg. E clar a venit sesiunea, cred ca sunt singuru dintre voi care adora sesiunea. Nu ca as invata…. nope, ci din cauza ca mi revad colegii, ca rad cu ei, ca ma amuz, ca ma simt bine. Am o stare asa de buna, am o buna dispozitie, incat cred ca daca cineva ar fii suparat sau trist, si as fii in fata lui, nu s ar abtine sa nu rada sau cel putin macar sa se dispuna.

Sunteti suparat? C’mon smile! E cel mai frumos lucru, sa zambesti, cu adevarat din inima, pentru ca atunci cand faci asta, bine dispui pe cei din jurul tau, mai ales cand razi din inima. Nu vreau sa se termine facultatea, ce nasol ca am licenta anu asta, cum au trecut 3 ani ???? nu stiu… nu stiu cum… dar stiu totusi ceva, ma simt incredibil de bine, in interiorul meu, sunt impacat cu mine insumi, am ajuns, pe acea linie de plutire de la care m am abatut de mult…. nu stiu… dar am revenit… nu stiu cum… dar sunt impacat cu mine insumi….am trecut pe langa o batrana care cerea bani, m am uitat in buzunar ultimi mei bani era 1 leu.

Vezi si:  Tokio - de mo hayder

M am dus la ea, si i am zis, mamaie, uite 1 leu, da nu te uita la mine ca sunt zgarcit, pe cuvant daca mai am vreun ban in buzunar, iti dau ultimi mei bani cu cea mai mare placere, i ai … nu i vreau .. daca aveam mai mult.. ti dadeam si pe aia.., da.. nebun nu? stiuuuu.. mi au zis multi… cel putin si profu de la examen si colegii mei de facultate.. m au facut nebun, si stiti ceva… ???!!!! ADOR sa fiu NEBUN! de ce? NU STIU! :) :) :):):):):)

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *