Will Smith – cateva lucruri pe care (poate) nu le cunosti despre vedeta din Bad Boys

Will Smith – cateva lucruri pe care (poate) nu le cunosti despre vedeta din Bad Boys

Incepand cu 21 ianuarie 2020, Will Smith revine la cinema cu filmul Bad Boys for Life, a treia parte a aventurii epice. Si, pentru a sarbatori aceasta mare reintoarcere va propunem sa aflam cateva lucruri despre vedeta principala, Will Smith.

Cealalta viata pe care ar fi putut-o avea Will Smith.  Will Smith nu este doar un actor, este in egala masura un rapper. Cu toate acestea, conform propriilor sale marturii, ar fi putut avea o cariera cu totul si cu totul diferita. In timpul unui interviu, actorul a declarat ca, daca nu ar fi fost muzician sau actor, cu siguranta ar fi devenit inginer informatician. Intotdeauna a fost bun la matematica. Probabil ar fi devenit tipul care a inventat telecomanda daca s-ar fi nascut in acea epoca.

Un dur…si nu prea. Will Smith face poate pe durul pe marele ecran insa este o fiinta umana ca toti ceilalti, cu greselile si neimplinirile sale. Astfel, recent, actorul a declarat ca este o persoana curajoasa si puternica in fata copiilor sai insa Jada este cea care se ocupa cu buna dispozitie in casa. In plus, Will Smith nu este un mare fan al apei. Asta deoarece in copilarie nu prea erau piscine unde locuia si nu a avut ocazia sa invete sa inoate, lucru care il jeneaza putin. Daca intra totusi in apa, se asigura ca picioarele ii ajung pe jos.

In cartea recordurilor.  Atunci cand joaca intr-un film, pentru Will Smith nu exista jumatati de masura. Drept urmare, in ciuda oboselii si intensitatii rolurilor, actorul este mereu pregatit sa dea interviuri si sa se intalneasca cu fanii pe covorul rosu. Profesionalismul sau i-a permis sa intre in Cartea Recordurilor in 2005. In timp ce promova filmul Hitch, acesta a batut recordul celor mai dese aparitii publice pentru o vedeta de cinema, in 12 ore, de-a lungul mai multor orase.

Vezi si:  Babel: de unde vine titlul filmului lui Alejandro Gonzalez Inarritu?

Un talent ascuns. In filmul The Pursuit of Happynes, Will Smith s-a dovedit a fi extrem de priceput in rezolvarea unui cub Rubik. Un talent pe care putini oameni il cunosc. In 2007, aflat in platoul unei emisiuni de televiziune, a realizat aceasta performanta in…55 de secunde.

O fraza preferata. In mod regulat, pe marele ecran, cand are ocazia, actorul spune o replica care a devenit favorita sa, Oh, hell no!.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *