Supermasinile de la Salonul Auto de la Geneva 2019

Supermasinile de la Salonul Auto de la Geneva 2019

La Salonul Auto de la Geneva, din 2019, a 89-a editie a acestuia, si-au dat intalnire o multime de supermasini. Iar salonul de la Geneva a stiut cum sa ramana fidel traditiei sale sau reputatiei sale, prezentand  modele cu adevarat exceptionale.

La Salonul Auto de la Geneva, daca ne gandim la supermasini, ne gandim imediat si la modele luxoase si sportive. Sa vedem insa care sunt modelele de masini care au facut cu adevarat senzatie.

Bugatti « La voiture noire », cea mai scumpa masina din lume. Un model exclusiv, o comanda facuta de un client foarte special, se pare. Conceput avand drept baza acelasi concept ca si pentru Bugatti Chiron, noul Buggati « La Voiture Noire », atrage toate privirile cu estica sa unica. In plus, are 16 cilindri care dezvolta numai putin de 1.500 de cai putere. Se mai madreste cu faptul ca ajunge la 100 de km/h in doar 2, 4 secunde si cu o transmisie automata cu 7 trepte.

Noul Ferrari Scuderia. In anul 1929, marele Enzo Ferrari a pus la punct primul model de Ferrari Scuderia. Aceasta mare campioana a curselor de Formula 1 revine intr-o versiune super fresh in acest an. Noul Ferrari Scuderia a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva drept un inlocuitor al masinii F8 Tibuto sau Ferrari 488. Iar in ciuda numelui sau nou, masina pastreaza motorul sau V8 Bi-Turbo de 720 de cai, un sinonim al fiabilitatii si al super performantelor.

Lamborghini V12. Salonul de la Geneva din anul 2019 este unul foarte italian in ceea ce priveste supermasinile, deoarece al treilea automobil despre care vorbim este Lamborghini V 12, care de distinge prin designul sau, deloc comun. De fapt, cu modelul V 12 inca se mai respecta traditiile, dupa cum sta drept marturie si versiunea roadster a masinii Aventador SVJ. Noua Lamborghini V 12 este dotata cu 770 cai si se stie deja si pretul sau- 485 000 de euro.

Vezi si:  Despre RCA in 2018 – informatii despre asigurari

Pininfarina Battista. Fara surpriza, inca o transalpina in clasamentul nostru in ceea ce priveste supermasinile de la Salonul Auto De la Geneva din 2019. Este o sportiva 100% electrica care dezvolta o putere monstruoasa de pana la… 1900 de cai. Dupa cum se pare, viitorul este al masinilor electrice. Capabila sa ajunga la 100 de km/h in mai putin de 2 secunde, masina Pininfarina Battista are propria sa baterie.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *