SmartAdLive: aplicatia prin care poti sa faci bani fara efort

 

Intr-un final, chiar se poate se pot face bani prin metode pasive, fara ca asta sa implice scheme dubioase de MLM sau chiar Ponzi. Cea mai simpla metoda de a face bani prin metode pasive, care sa nu necesite cunostiinte speciale si nici prea mult timp, e proaspat lansata aplicatie SmartAdLive, prin intermediul careia orice posesor de smartphone poate castiga bani. Despre ce e vorba si cum functioneaza aceasta aplicatie puteti vedea in clipul urmator:

Si nu, nu e o aplicatie menita sa spameze. Intregul sistem se bazeaza pe preferintele utilizatorilor si pe locatia lor, in functie de care se livreaza reclamele. Practic, de fiecare data cand este apelata telefonic o persoana inscrisa in sistem, care aceasta aplicatie instalata si activa, pe display i se afiseaza o informatie sau o reclama, iar in contul SmartAdLive se livreaza o suma de bani. Mai mult, aplicatia livreaza reclame si atunci cand se primeste un mesaj, fiind asadar o oportunitate ideala de a obtine niste bani rapid, mai ales pentru cei care folosesc foarte des/mult telefonul mobil.

Momentan, aplicatia este destinata doar utilizatorilor care detin telefoane smart care utilizeaza sistemul de operare Android.

In plus, nu doar cei interesati sa faca bani pot beneficia de aceasta aplicatie. De exemplu, antreprenorii care vor sa se asigure ca reclama platita nu va fi ignorata de catre publicul tinta pot apela fara probleme la SmartAdLive, dat fiind modul de functionare al aplicatiei, care livreaza mesaje si reclame atunci cand utilizatorii sunt cu ochii pe telefon. E o situatie win-win pentru ambele parti: antreprenorii isi promoveaza afacerile unui public targetat, iar utilizatorii aplicatiei acumuleaza diferite sume de bani nefacand niciun pic de efort pentru ele, pasiv cum s-ar zice.

Cei care vor sa testeze aplicatia o pot face la adresa urmatoare: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.mobiletouch.kashme&hl=ro. Nu trebuie decat sa aiba un smartphone compatibil si un cont. Din momentul in care aplicatia a fost activata, ea actioneaza in background fara sa consume resurse semnificative din bateria telefonului, urmand ca de fiecare data cand posesorul telefonului este apelat sau primeste un mesaj text, pe display sa-i fie afisate reclame/informatii.

Cei interesati sa intre in afacerea SmartAdLive o pot face aici. De asemenea, antreprenorii sau organizatorii de evenimente care doresc sa-si promoveze afacerea/evenimentul se pot inscrie folosind link-ul urmator: http://www.targetweb.ro/mobile-advertising.html.

In plus, pe langa avantajele mentionate mai sus, exista un total de 8 metode de venit pasiv construite in jurul acestei aplicatii, metode pe care le puteti descoperi pe site-ul www.smartadlive.ro. Personal, pe mine ma bucura ca marketing-ul in Romania a ajuns sa fie dus atat de departe, in sensul bun al cuvantului. E dovada ca se poate iesi din mediocritate, dar si ca se pot face bani frumosi fara efort. Sigur, pentru cei care vor sa se implice in aceasta afacere, exista oportunitati de castig mult mai mari, care pot duce si la asigurarea traiului de zi cu zi sau chiar mai bine. Pentru asta, ce-i drept, s-ar putea sa fie nevoie de un ceva mai multa implicare, insa chiar si asa, oportunitatile serioase exista.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *