Nimeni nu-i PERFECT!

”In acel pahar, se adunara multe, pe langa acea felie de lamaie, s-au adunat ganduri, amintiri si regrete. Statea in fata lui, pe masa acolo, sec, fara nimic, se uita la el, ce vezi? ce vezi cand te uiti la mine? Ai vrea din nou sa fie asa cum a fost? Ai vrea sa te duci inapoi, sa dai timpul inapoi sa nu fi facut acea greseala? Oricum nu ai cum, sunt prea multe greseli. Tot ce vezi, tot ce a ramas, este doar amarul dezamagirilor, deciziilor proaste, inghite-l asta mai poti sa faci…..

Neah, or fi fost proaste deciziile, paharul asta, imi este intins in fata mea, nu pentru a mi ineca amarul, ci pentru a ma distra alaturi de prietenii mei, in acest pahar nu sunt amintiri, regrete, nope, in el sunt sperante, dorinte, si scopuri pentru viitor. In acest moment, cine e PERFECT? O viata avem, we have to have fun. One shot, a lot of fun!”

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *