Hoteluri ieftine in Bucuresti: ce alegem?

 

In ciuda stirilor si a reportajelor aratate pe TV, Bucurestiul inca ramane un oras care merita vizitat. Pentru cine se intereseaza din timp si pentru cine vrea efectiv sa descopere Bucurestiul din Centrul Vechi la Palatul Parlamentului si pana la Muzeul Taranului Roman, oportunitati ieftine de cazare, transport si mancare se gasesc.

Circulau intr-un timp recomandari pe diferite forumuri cu privire la existenta unor hostel-uri foarte ieftine in apropierea garilor, insa pe masura ce oamenii au inceput sa le viziteze au inceput sa apara si mult feedback negativ. Intre timp, locurile respective s-au inchis ca urmare a reclamatiilor primite si, implicit, a amenzilor, astfel ca atunci cand vine vorba de cazare ieftina in Bucuresti, mai toti cei care vor sa viziteze orasul sunt destul de confuzi. De ce? Nu pentru ca nu ar fi oportunitati de cazare, ci mai degraba pentru ca orasul are proasta reputatie de a fi una dintre cele mai scumpe capitale europene. Nimic mai fals!

Contraexemplul perfect il ofera Ave Hotel, un hotel de 3 stele din cu 2 locatii in zone cheie (in sectoarele 1 si 5) ale capitalei. Despre acest hotel am tot citit lucruri bune in ultimul timp, inclusiv pe booking.com, semn ca sunt hotelieri care stiu sa-si trateze clientii cum trebuie, fara sa-i taxeze prea mult.

Prima locatie a hotelului se afla pe Strada Maltopol la numarul 22, la cale de 5 minute de mers pe jos de Piata Victoriei si la 10 de Muzeul Taranului Roman. A doua locatie e intr-o zona foarte buna a Bucurestiului, anume pe Strada Sirenelor, Nr. 50, la 7 minute de mers pe jos de Palatul Parlamentului si la 10 minute de Bulevardul Unirii. Despre dotarile hotelului nici nu are rost sa vorbesc, caci o fac mult mai bine imaginile de mai jos:

In ceea ce priveste preturile (caci si ele sunt importante, nu-i asa?), tarifele pornesc de la 150 de Ron pe noapte, ceea ce e mai mult decat ieftin pentru un hotel in mijlocul Bucurestiului.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *