El Magico….

El Magico este acel tip care.. pe langa el.. trece acel lucru, de vreo 2-3 ori.. si tot nu realizeaza acest lucru ;)), El Magico, cel putin o data in viata am fost toti, suntem asa.. nu stiu.. lasam lucrurile.. sa treaca pe langa noi, acum.. inconstienti sau nu.. nu pot sa zic, dar ca sa intelegeti mai bine, va dau urmatorul exemplu ipotetic :)) Sa zicem ca mergi cu trenu, cam plictiseala pe tren, mosi, babe, copii enervanti care tipa.. mami mami vreau aia. .mami mami . .vreau cutare lucru, si .. trenul se opreste, urca iar oameni tu stai te uiti pe geam, nimic interesant doar un cer asa.. alene, si puf… pentru moment.. devii El Magico, cum? se aseaza in fata ta… cine? ea… ramai incremenit, inima o ia razna, nu stii ce sa faci boom boom boom, moamaaaa.. ce frumoasa e… ce sa fac.. ce sa fac.. nu stiu ce sa fac..se uita la tine, iti zambeste .. ramai incremenit .. again.. El Magico … ;)) trece vremea nitel. .te calmezi.. si intri.. cumva in vorba cu ea, o fata super.. de treaba.. tu.. esti.. boom boom El Magico.. ;)) Va dati amandoi jos in aceasi gara, ramai cu ea.. pana ii vine trenu. .se suie in tren.. pa pa.. ne mai vedem.. El BIIIG Magico. .de ce? .. ai uitat ID ul.. te resemnezi.. nu are cum.. te intorci cu trenu in orasu de unde ai plecat… si ….

Booom.. .o vezi din nou.. de data asta nu faci nimic.. stai si te gandesti.. m as putea duce la ea.. sa i zic urmatoarea declaratie .. as putea fi nebun.. sa i arat asta.. sa ma duc sa o privesc in fata si sa i zic “Te am vazut doar de doua ori odata in viata mea si m am indragostit de tine ” El Magico..numai sta pe ganduri. .fa asta ;)) live u r life ;) enjoy it. I did and still doing it :D. Am.. renuntat la titlul de El Magico, am renuntat in a lasa lucrurile sa mi scape printre degete, ceea ce vad si imi place pun mana si nu i mai dau drumu decat ea doreste.. :D. El Magico.. mai ai sanse.. ca asta.. nu le mai .. lasa.. sa ti scape printre maini ;).
Te am vazut doar de doua ori in viata mea.. si m am indragostit de tine.. cat de adevarata poate sa fie aceasta chestie? poti sa vezi o persoana, un baiat, o fata doar de doua ori odata in viata ta :)) sa te indragostesti de ea? probabil… sigur ca da.. asta e viata.. excitanta. .palpitanta.. viata care iti rezerva o groaza de suprize … so. .Go 4 it!

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *