Descoperă cum să ai un design de revistă în casa ta, fără a cheltui o avere!

Descoperă cum să ai un design de revistă în casa ta, fără a cheltui o avere!

design de revistaDacă vrei ca locuința ta să aibă un aer sofisticat, nu trebuie să cheltuiești o avere sau să pornești un întreg proces de reamenajare. În momentul în care decizi să faci o schimbare în casa ta, de cele mai multe ori detaliile vor face diferența, așa că trebuie să ai în vedere anumite aspecte. Așadar, cu puțin ajutor din partea noastră vei reuși să faci alegerile potrivite care te vor duce mai aproape de a avea un design de revistă și să te bucuri de rezultat:

  • Plantele de apartament – mereu la îndemână

Prin caracteristica lor decorativă, plantele de apartament au puterea de a înfrumuseța orice spațiu. Cu ajutorul lor sunt stimulate inspirația, creativitatea și, în același timp, contribuie la crearea unui mediu liniștit. Plantele verzi sunt ușor de îngrijit și rezistente, reprezentând un element cheie de design în locuință, deoarece potențează frumusețea încăperii, oferindu-i o căldură aparte.

  • Pernele decorative fac diferența

Pernele potrivite au puterea de a readuce la viață chiar și vechea canapea. Dacă vrei să schimbi imaginea sufrageriei tale, dar nu vrei să cheltuiești o avere, s-ar putea să avem soluția. Poți opta pentru perne atipice, texturate, ieșite din comun, în culori care ies în evidență. Astfel nu vei cheltui mai mult decât ți-ai propus, iar canapeaua ta o să capete un aer nou.

  • Ai nevoie de tablouri canvas

Casa ta nu ar putea avea acel aer de revistă fără cel puțin un tablou canvas, care să inspire creativitate și originalitate. Poți alege dintr-o gamă variată de imagini, în funcție de camera în care vrei să-l poziționezi. Este important ca tabloul ales să iasă în evidență, să fie vizibil cu ușurință și să fie în ton cu încăperea. Spre exemplu, atunci când alegi tabloul, ține cont de dimensiune și de culorile predominante din cameră. De asemenea, ține cont că nu doar încăperile principale din locuința ta trebuie decorate ci, pentru un design veritabil de revistă, va trebui să iei în considerare și decorarea peretelui din hol.

  • Vazele decorative oferă personalitate
Vezi si:  Cum iti alegi seiful potrivit pentru birou

Vazele decorative se încadrează în categoria decorațiunilor interioare care nu trebuie să lipsească din casa ta. Cu ajutorul unei vaze speciale poți scoate din anonimat o încăpere anostă și lipsită de personalitate. Mai mult de atât, ai o mulțime de variante în conformitate cu stilul tău, iar astfel vei completa decorul casei tale după bunul plac.

Indiferent ce schimbare alegi să faci, de la obiecte decorative moderne, până la plante de apartament, important e să-ți pui casa în valoare și să-i oferi o notă personală. Oricât de banal ar părea, în combinație cu celelalte obiecte decorative, va fi conturată imaginea unei case plăcute și primitoare, așa cum ai visat.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *