De ce sa alegi un SUV. Cateva motive

De ce sa alegi un SUV. Cateva motive

Daca esti nevoit sa alegi un autovehicul pentru a te deplasa si sa mizezi deopotriva pe siguranta si viitor, opteaza pentru un SUV avangardist, inovant si stilat.

Deoarece iti place sa mai iesi din cand in cand din oras, sau ai de calatorit, ai nevoie de confort si securitate, iata cateva motive pentru a alege un SUV.

Un confort de neegalat. Este de ajuns sa te asezi pe unul din scaunele din fata pentru a sesiza semnificatia cuvintelor “confort” si “absolut” si sa simti o senzatie unica de relaxare si calm. Aceasta senzatie este intarita de pozitia de condus. La toate acestea se adauga o consola din gama premium.

Inalta tehnologie si securitate. Din punctul de vedere al inovatiilor tehnolgice si ale securitatii, un SUV este superior unei citadine spre exemplu. Un SUV dispune de un avantaj de neegalat. Este vorba despre siguranta rutiera oferita. De exemplu, daca te afli intr-un autoturism cu garda la sol mai mica, in cazul unui impact cu o masina mai mare pagubele vor fi mai mari deoarece masina mica se va baga sub masina mare. In ceea ce priveste confortul, suspensiile existente pe un SUV sunt gandite pentru condusul pe un teren accidentat.

Te poti deosebi de restul conducatorilor auto. Cu caroseria sa cu proportii absolut perfecte, impozante si semnaturii sale luminaoase impresionante, un SUV sparge codurile automobilului si iti propune sa te impui cu ajutorul sau pe sosele, sa te deosebesti de restul soferilor.

Finisaje rafinate. Deoarece si tehnologia se poate afla in serviciul estetismului, inginerii si designerii SUV-urilor au inteles acest lucru si se straduiesc sa ofere modele care aliaza tehnologia si designul. Ecrane, scaune din piele, numeroase  elemente de decor pentru un plus de coerenta grafica.

Vezi si:  Adio iarna, bun venit primavara!

Versiuni 100% electrice. Pentru a nu face abolut niciun compromis intre stil, confort si ecologie, inginerii ne propun si versiuni de SUV-uri 100% electrice, pentru a face universul urban mai silentios.

Intretinere. Chiar daca pare putin ciudat acest lucru, intretinerea reprezinta un avantaj pentru SUV. Piesele sale sunt mai robuste, gandite special pentru un teren accidentat ceea ce inseamna ca se vor strica si mai greu. Adica nu va trebui sa schimbi atat de des articulatiile, suspensiile sau orice altceva tine de directie. Interventia mecanica ar trebui sa fie mai serioasa mult mai tarziu decat o masina clasica, obisnuita. Asta deoarece este facuta sa fie mai rezistenta in conditii obisnuite de mers.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *