Ce masa musculara iti poti construi atunci cand utilizezi steroizi?

steroiziEste imposibil sa se spuna cu exactitate ce cantitate de masa musculara poti obtine atunci cand nu sunt utilizati steroizi, insa exista o serie de date statistice care expun cat de multa masa musculara se poate construi utilizand steroizi, iar steroizi-originali.com aduce in atentia celor interesati toate aceste informatii.

Cu steroizi sau fara, hipertofia pe termen scurt si lung conteaza

Atat persoanele care iau aceasta substanta organica din sterol, cat si cele care nu iau, trebuie sa tina cont de hipertrofia pe termen scurt si lung inainte de a determina masa musculara castigata. Acest lucru a fost descoperit comparand culturistii din trecut cu profesionistii din prezent. Este recomandat sa fie ales un regim de utilizare a steroizilor mai rezonabil si nu doar sa fie comparate rezultatele intre persoanele care si-au administrat cu cele care nu au luat.

Separarea rezultatelor pe termen lung si scurt

Spre exemplu, persoanele care au obtinut 6.1kg de masa musculara in primele 10 saptamani de administrare, pot mentine ritmul de progres pe viata, insa acest lucru nu se intampla. Efectele unui anumit nivel de utilizare seamana cu procesul prin care sunt obtinuti muschii fara medicamente, iar castigurile initiale care sunt rapide se vor diminua progresiv.

Studii despre administrarea steroizilor si masa musculara

In studiul Kouri, unul dintre cele mai populare pe aceasta nisa, participantii au fost recrutati din salile de fitness, de unde se poate deduce faptul ca aveau o conditie fizica buna si stiau cum se administreaza astfel de substante organice, insa nivelul de pregatire nu a fost un criteriu de selectie. Intre persoanele care nu foloseau erau si culturisti de succes si sportivi de rezistenta.

In grupurile de cercetare au fost inclusi atat utilizatori, persoane care si-au administrat anterior si doar o treime din acest grup persoane care nu luasera deloc in ultimul an. S-a constatat ca media masei fara grasimi a persoanelor care nu utilizau a fost de 21.8% in timp ce persoanele care isi administrau au obtinut o masa fara grasimi de 24.8%.

Pe de alta parte, in studiul Brennan s-a cercetat un grup care nu utiliza steroizi, un alt grup care folosea, dar nu hormoni de crestere, insa si persoane care isi aministrau astfel de substante organice impreuna cu hormonul de crestere. Persoanele care nu foloseau deloc au obtinut o masa fara grasimi de 22.8%, in timp ce utilizatorii care nu ii asociau cu hormoni de crestere au avut un FFMI de 23.3%, iar persoanele care au utilizat ambele substante au avut FFMI de 26.2%.

Se poate constata astfel ca cele mai mari castiguri de masa musculara se vor obtine exclusiv cu ajutorul steroizilor, ceea ce inseamna ca un bun plan si colaborarea cu un magazin in care se pot gasi steroizi de vanzare este cea mai buna idee pentru persoanele care vor sa castige masa musculara.

Ce avantaj ofera steroizii pentru hipertrofie?

Fara steroizi un barbat care se antreneaza standard are un FFMI in jur de 22.3, mai exact 9-13 kg de muschi in functie de inaltime castigati prin antrenament. O persoana care utilizeaza in mod rezonabil si care are un antrenament obisnuit are un FFMI de 25.5, mai exact intre 20 si 24 kg de muschi in functie de inaltime, castigati de-a lungul carierei de antrenament. Diferenta este cu siguranta foarte mare, de unde rezulta ca cei care ii utilizeaza vor ajunge de doua ori mai departe fata de punctul de pornire, decat cei care nu folosesc.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *