Care sunt tarile care nu celebreaza Sfantul Valentin?

Care sunt tarile care nu celebreaza Sfantul Valentin?

Ziua Indragostitilor este una dintre cele mai populare sarbatori din lume. Aceasta sarbatoare speciala le permite cuplurilor sa isi arate cat de mult se iubesc. Unele tari, insa, nu participa la aceasta traditie romantica. In acest articol, va vom prezenta Top 12 tari care nu sarbatoresc Ziua Indragostitilor si vom explica de ce aceste tari nu sarbatoresc aceasta zi.

Top 12 tari care nu sarbatoresc Ziua Indragostitilor

Arabia Saudita
India
Indonezia
Malaezia
Pakistan
Bangladesh
Iran
Kuweit
Qatar
Afganistan
Yemen
Bhutan

Originile Zilei Indragostitilor

Ziua Indragostitilor este o sarbatoare mondiala care celebreaza dragostea si relatiile. Originile sale dateaza de la vechii romani si de la festivalul pagan Lupercalia, care avea loc pe 15 februarie in onoarea lui Faunus, zeul fertilitatii. In 496, Papa Grigore I a instituit sarbatoarea Sfintilor Inocenti ca festival crestin pentru a-i comemora pe martirii crestini ucisi de Irod.

Ziua Indragostitilor a devenit o sarbatoare mai comerciala in Evul Mediu, datorita trubadurilor care au popularizat dragostea de curte. Ziua Indragostitilor este sarbatorita in prezent in intreaga lume, cu 1,6 miliarde de felicitari trimise in fiecare an, mai ales in Statele Unite, unde este o piata de 19 miliarde de dolari si unde oamenii cheltuiesc in medie 136 de dolari de persoana pentru a comemora aceasta ocazie speciala.

De ce nu se sarbatoreste Ziua Indragostitilor in aceste tari?

Multe tari nu sarbatoresc Ziua Indragostitilor din motive culturale si religioase. In Arabia Saudita, de exemplu, sarbatorirea Zilei Indragostitilor este interzisa din 2008 de legea islamica, care interzice orice forma de celebrare romantica in afara casatoriei. In mod similar, in alte tari precum India si Pakistan, Ziua Indragostitilor este considerata un import occidental care contrazice valorile traditionale, fara a fi interzisa in totalitate.

Vezi si:  Cum sa creati o gradina de vis, cu un buget mic?

Este fascinant sa vezi cum Ziua Indragostitilor este sarbatorita in mod diferit in intreaga lume. In unele tari, aceasta zi este sarbatorita pe scara larga ca o ocazie de a-i arata persoanei iubite cat de mult inseamna pentru tine. Ziua Indragostitilor nu este respectata in alte tari din motive culturale si religioase. Cu toate acestea, Ziua Indragostitilor este o ocazie importanta pentru oamenii din intreaga lume de a sarbatori dragostea si afectiunea.

Sursa: https://www.plare.fr/quels-pays-ne-celebrent-pas-la-st-valentin/

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *