Barbatul extravertit

Barbatul extravertit

Despre barbatul extravertit, Jordan afirma ca este imprevizibil si indecis in atitudine, are o inclinare catre dispozitie capricioasa, agitatie, nemultumire si criticism, judeca orice si pe toate la un loc in mod depreciator si este intotdeauna multumit de sine.

Desi judecata ii este adesea falsa, iar proiectele ii esueaza, are nemasurata incredere in ele. Asa cum spune Sydney Smith despre un celebru om politic din timpul sau: era gata in fiece clipa sa preia comanda flotei din Cnalul Manecii sau sa amputeze un picior.

Barbatul extravertit are o formula precisa pentru tot ce i se intampla: fie ca lucrul nu este adevarat, fie ca este cunoscut de multa vreme. Ii place sa administreze, iar in societate este adesea extrem de util; daca functioneaza intr-o comisie de binefacere se intereseaza de alegerea spalatoresei si in egala masura de alegerea presedintelui. Se daruieste cu toate fortele societatii, careia i se infatiseaza ca inzestrat cu incredere in sine si perseverenta.

Se intampla rareori sa produca idei noi sau sa deschida drumuri noi, dar e intotdeauna gata sa urmeze, sa inteleaga, sa aplice si sa execute. Caracteristicile vietii sale sunt de cele mai multe ori moralitatea, veracitatea si principiile ideale, dar uneori placerea de a obtine efecte imediate ii creeaza dificultati.

E nefericit in odihna si nu stie sa se odihneasca asa cum trebuie. Dupa o zi plina de munca, trebuie sa petreaca o seara incitanta la teatru, la concert, in biserica, la club sau la toate impreuna.

 

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *