Masinile anului 2020

Vrei sa iti achizitionezi o noua masina in anul 2020? In acest caz, ai de ales intre o multime de modele mai noi sau complet regandite si restilizate, extrem de fiabile si care au atras deja atentia tuturor. Dar si masini extrem de performante, cu un design foarte frumos, cu care vei atrage cu siguranta atentia pe strada.

Peisajul automobilistic se schimba in fiecare an sub impulsul marcilor care vor sa se faca din ce in ce mai remarcate si care propun inovatii din ce in ce mai remarcabile.

Chevrolet Corvette 2020. A opta generatie de Corvette prezinta o transformare radicala, adica quintesenta masinilor sport americane. Gata cu motorul in partea din fata. Noua masina Chevrolet Corvette are de acum un motor central. Este o ruptura cu traditia care incearca sa vizeze performante demne de super masinile europene la un pret american.

Ford Escape 2020.Marca Frod renunta aproape la toate modelele sale de masini berline, in profitul masinilor SUV. Masina Ford Escape este refacuta in intrregime si este un model foarte important pentru marca cu logo-ul oval in nuante de albastru. Echipamentul sau este din ce in ce mai bun, tehnologia sa ameliorata si consumul sau de benzina redus. Cu siguranta deci ca va face concurenta modelelor de SUV mai mici.

GMC Sierra 2020. Segmentul marilor camionete pick-up va propune o adevarata revolutie in anul 2020, fiecare marca modernizandu-si cabina, motorizarea si tehnologia de la bord. Sunt modele de masini pick-up destinate publicului larg dar capabile de sarcini mai grele cu tate gadgrturile si un confort minunat incluse.

Nissan Versa 2020. In anul 2020, noua masina Nissan Versa ofera o experienta mai imbunatatita si mai multa tehnologie. Si aceasta tehnologie este cea care face ca masina Nissan Versa sa devina notabila. La un pret destul de bun, noua Versa, vine dotata cu o multime de tehnologii care te vor ajuta la condus. Dar ofera si un ansamblu de tehnologii de neegalat atunci cand vine vorba despre condus.

Porsche Taycan 2020. daca vorbim despre masini sport, atunci vorbim inevitabil si de marca Porsche, cea mai celebra in acest segment. Deci anuntarea unei masini Porsche in intregime electrica este o mare supriza. Taycan propune in orice caz ca va aduce pe drum tinuta si performanta Porsche unei masini electice. Are un design robust care ii va ameliora performantele, fiabilitatea, dar si longevitatea. Dovada pura ca maisnile elctrice chiar au locul intr-un segment dominat de masinile pe benzina.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *