Cum alegi cutia postala perfecta pentru exterior?

Cum alegi cutia postala perfecta pentru exterior?

cutie postala exteriorCei care stau la curte au o multime de avantaje. Unul dintre ele este faptul ca pot sa se joace cu accesoriile, in asa fel incat sa obtina un tablou perfect. Exista multe accesorii interesante de exterior, insa unul dintre cele mai vizibile este cutia postala.

Aceasta are un rol practic prin faptul ca permite preluarea corespondentei intr-un mod cat mai sigur, insa are si un rol estetic. Producatorii de cutii postale, precum cutiipostalebloc.ro isi dau frau liber imaginatiei si reusesc sa construiasca modele incredibile, ce se diferentiaza mult fata de variantele de cutii postale bloc.

Diversitatea foarte mare inseamna si o doza mai mare de nehotarare. Tocmai de aceea, am creat un mic ghid despre cum se poate alege cea mai buna cutie postala de exterior.

Alegerea tipului de cutie

Exista mai multe categorii de cutii postale, care pot sa isi arate utilitatea montate pe usa, pe poarta sau pe un suport destinat lor:

  • Cutiile cu picior. Sunt cutiile tipic americane care sunt montate intr-un spatiu liber, in care are acces postasul. Marele dezavantaj al lor este faptul ca pot fi vandalizate cu o destul de mare usurinta. Totusi, prezinta si o serie de avantaje: sunt foarte incapatoare, arata foarte bine si prezinta o multime de optiuni de inchidere sau deschidere.
  • Cutiile montate pe poarta. Sunt apreciate de foarte multi oameni pentru eficienta de care dau dovada. De regula, acestea au o fanta in exteriorul gardului si o usita in interior, in asa fel incat oricine sa poata pune corespondenta, insa doar cei din curte sa o poata ridica. De cele mai multe ori aceste cutii sunt metalice si permit destul de multe optiuni estetice.
  • Cutiile montate pe perete. Sunt multi oameni care prefera sa isi monteze cutia postala pe perete. De regula, fanta pe unde se pune corespondenta este montata direct pe usita. Dat fiind faptul ca sunt inchise, de regula, cu un lacatel de dimensiuni reduse, sunt usor de spart. Cei care nu au o corespondenta foarte valoroasa insa, pot sa aleaga aceasta varianta.
Vezi si:  Un tanar talentat…. un prieten

Daca tipul de cutie este ales, urmeaza sa se stabileasca dimensiunile. Exista cutii mari care permit inclusiv livrarea de colete si cutii de dimensiuni reduse, doar pentru scrisori, facturi, vederi si diverse oferte. O cutie pentru colete poate sa fie perfecta pentru cei care fac multe comenzi online, insa nu stau foarte mult pe acasa. O astfel de cutie este bine sa fie cat mai securizata.

Un ultim aspect de care trebuie sa se tina cont este materialul din care este fabricata cutia. Fiind vorba despre un produs care sta afara, trebuie sa fie protejata impotriva intemperiilor si a temperaturilor extreme. Foarte multi oameni aleg metalul, insa plasticul poate sa reziste extrem de bine la ploaie si inghet. Lemnul este si el o optiune, insa trebuie sa fie tratat cu foarte mare grija si este bine sa fie ales cu atentie, in asa fel incat sa fie rezistent pe termen lung.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *