Care sunt greselile de evitat dupa o ruptura amoroasa dureroasa?

Care sunt greselile de evitat dupa o ruptura amoroasa dureroasa?

Tristetea si mania care pot sa apara dupa o separare pot sa duca la unele comportamente mai nocive. Iata deci care sunt comportamentele sau greselile de evitat.

O separare dureroasa poate duce la comiterea unor erori, erori ce pot sa fie regretate mai apoi. Timpul si o faza de doliu permit regasirea unei stari de bine, chiar daca, atunci cand separare amoroasa intervine, cel mai adesea, apar si emotiile negative.

Aceasta trauma emotionala poate fi un cerc vicios care poate duce chiar la pierderea increderii in sine sau poate arunca persoana ramasa in urma intr-o stare de stres.

Problema este ca aceasta situatie face imposibila obiectivitatea in momentul prezent si, intr-o clipa de resentiment, poate duce la adoptarea unui comportament daunator. Care sunt deci greselile de evitat?

Vrei sa mentii cu orice pret contactul

Poate sa fie dificil, ca dupa o despartire, sa nu mai auzi nimic de persoana iubita. Unele persoane continua sa sune, sa trimita mesaje si uneori ajung chiar sa hartuiasca fostul partener. Se vrea cu orice pret, un contact, o legatura. Este o forma de negare a despartirii.

Speri ca fostul partener va reveni

Aceasta negare si dorinta de a mentine contactul cu persoana iubita poate sa conduca la hranirea in secret a sperantei ca celalalt sa revina, sa il putem recupera. Este insa o negare a realitatii. Si acest lucru nu face decat sa intarzie intr-un fel suferinta.

Spionezi viata de zi cu zi a celuilalt

Retelele sociale ne ajuta sa aruncam foarte usor un ochi la viata fostului partener. Dar, daca vei continua sa faci asta, sa urmaresti fostul partener pe retelele sociale, asta inseamna ca iti vine greu sa treci mai departe. Un comportament care nu lasa procesul de vindecare sa isi faca aparitia.

Vezi si:  5 lucruri care pot deteriora relatia de cuplu

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *