AirPods Studio – tot ce stim despre primele casti audio de la Apple

Conform ultimelor zvonuri, Apple pregateste o casca audio din gama premium cu o functie de reducere a zgomotului si un sistem de detectare a cefei. Castile vor fi botezate Airpods Studio si ar putea fi lansate in luna iunie.

Zvonurile cu privire la o serie de casti noi de la Apple au inceput sa circule deja de o perioada, de doi ani mai precis. Si conform ultimelor informatii, Apple pare sa se pregateasca pentru o lansare viitoare. Conform leakerului Jon Prosser, aceste casti au misiunea de a completa gama de casti AirPods si va purta numele de Airpods Studio. Una din particularitatile acestor casti este aceea ca vor fi dotate cu senzori multipli. Vor detecta in mod automat daca sunt asezate in ureche. Ridicandu-le, scotandu-le din urechi, muzica se pune pe pauza. AirPods Studio va beneficia de o capacitate similara insa va detecta daca este purtata pe cap sau pe ceafa. Un sistem de detectare a cefei va permite punerea muzicii pe pauza timp in care casca este pornita. Este vorba despre o adaptare a functiei deja pezenta pe AirPods care pune muzica pe pauza fara sa se stinga in momentul in care scoatem o singura casca din urechi.

O posibila lansare pentru luna iunie. Aparatul va detecta in egala masura sensul in care este purtat, pentru a redirectiona automat canalele drepte si stangi in directia potrivita. La fel ca restul castilor din gama premium, AirPods Studio va beneficia de functia de reducere activa a zgomotului, precum si un mod Transparence pentru a auzi sunetele ambiante.

AirPods Studio va fi propus in doua versiuni. Una din piele si alta din tesute mai lejere. Vor fi personalizabile si beneficiaza de un sistem de fixare magnetica. Pretul va fi de 349 de dolari. Data lansarii nu este cunoscuta pentru moment insa se vehiculeaza data de 22 iunie.

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *