Ai grija de igiena ta orala

Igiena orala este ceva foarte important pentru mine. Nu ma simt bine daca nu am o dantura curata si perfecta. Nu pot dormi daca stiu ca nu m-am spalat pe dinti. E ceva care ma tine treaz in fiecare seara.

Am mare grija cum imi aleg pasta de dinti. Niciodata nu o aleg pe cea mai ieftina, sau ceea ce apapre nou pe piata,dar nici pe cea mai scumpa. Nu imi permit nici eu un asemenea lux, dar ceea ce stiu ca e laudat, folosit de lume si la un pret acceptabil, e si alegerea mea.

O pasta de dinti de calitate impreuna cu o periuta tare, asa cum imi place mie, imi ofera o senzatie unica. Imi place sa simt cand ma spal si am o asa numita boala, ca frec foarte puternic. M-a laudat dentistul pentru dintii pe care-i am si m-a intrebat retoric daca sunt genul acela de persoana. Nu stiu daca se vede vreo urma pe ei, dar nu are de ce sa ma minta. Doar e dentistul meu si interesul lui e sa-mi repare dintii.

Adevarul e ca as incerca ceva nou. O periuta de dinti electrica. Am auzit ca sunt foarte bune si din ce in ce mai folosite. Bateriile au evoluat destul de mult, nu mai trebuie schimbate sau incarcate la cateva spalari, ceea ce e un mare plus din punctul meu de vedere. Nu stiu cum se comporta capetele si vibratiile la stilul meu. Nu as vrea sa iau ceva si sa trebuiasc asa renunt pentru ca nu e suficient de durabila, mai ales dupa ce m-a convins ca a meritat schimbarea. Ar fi doar o alta dezamagire.

Pana una ala, mai citesc noutatile din domeniu si ma voi decide pe care o voi icnerca. Nu vreau sa ma arunc pe prima periuta electrica la pret redus, pentru ca un pret redus si bun, al unei periute de calitate, nu inseamna intotdeauna ca va respecta cerintele mele. Am nevoie de ceva de durata, sa iis chimb periodic capetele, datorita uzurii, nu datorita unor probleme neasteptate. Mi-ar placea sa gasesc si niste pareri sincere legate despre asemenea produse, insa e mai greu. Totul e subiectiv.

 

Salvează

Arata si prietenilor tai:

www.i-drpciv.ro - site-ul cu cele mai bune chestionare auto online. Tot de aici poti face rost de Codul Rutier Mura in Gura, legislatia explicata pe intelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *