60 de milioane de licențe Windows 8

De când s-a lansat pe 26 octombrie 2012 Windows 8 a reușit ca în 4 zile de la lansare să atingă 4 milioane de upgrade-uri, iar ca apoi de la o lună de când s-a lansat să atingă 40 milioane de licențe vândute. Pe data de 11 ianuarie 2013, la a 11-a întâlnire anuală J.P Morgan Tech Forum de la CES2013, Microsoft a anunțat că a reușit să depășească bariera de 60 milioane de licențe vândute de Windows 8.

Iar despre Windows Store, care se apropie de pragul de 50 000 de aplicații, a reușit ca în tot atâta timp, de când a fost lansat Windows 8, să depășească pragul de 100 de milioane de aplicații descărcate și instalate în PC-urile cu Windows 8, ceea ce este o cifră impresionantă, pentru un App Store. Deși susținători Android și Apple vor spune că aceste cifre nu reprezintă nimic față de cele 25 de miliarde de download-uri pe care le-au generat App Store, respectiv Google Play, ca o comparație, în nici aproape 2 luni de zile de la lansare, nici unul nu au atins cred, aceste praguri într-un timp atât de scurt.

Din punctul meu de vedere, Microsoft este pe calea cea bună, are o direcție bine definită și se îndreaptă spre un scop, pe care, competitorii săi, au uitat și anume inovația!

Distribuie pe:

Despre Irimescu Răzvan-Damian

Scriu de plăcere despre eșecurile și reușitele din viața mea. Îmi scriu experiența și părerile ce mi le construiesc pe parcursul vieții. Pasionat de blogging, social media și tehnologie și cu un simț al umorului bine dezvoltat. Dacă ai o poveste de împărtășit, sub anonimat sau nu, atunci te invit să îți faci un cont aici: http://bit.ly/Creaza-Cont

Articole asemănătoare:

commentarii

Latest Comments
  1. tottyovi

    mie personal chiar nu-mi place deloc acest nou windows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge