7 Comments

 1. says:

  April 25, 2013 at 5:41 PM

  Eu m-am pacalit cu o mega oferta de la Romtelecom, asa ca bine ai facut ca ai refuzat. Cica daca renunt la contract trebuie sa platesc 170 de euro, pentru ca nu sunt multumit de serviciile promise si cele oferite. Asta Da Oferta de la Romtelecom.
  Ultimul articol al lui Chat Online: Chat Xat OnlineMy Profile

 2. says:

  March 31, 2013 at 7:14 PM

  au o politica mai agresiva de publicitate insa la servici stau foarte bine (si crede-ma ca eu am avut si RCS…si stiu prin ce chinuri am trecut :) )

 3. Sabina says:

  March 29, 2013 at 3:04 PM

  Acelasi lucru mi se intampla si mie de o saptamana, primesc telefoane de la Romtelecom aproape in fiecare zi. Le-am spus sa isi noteze in baza de date ca nu sunt interesata si sa nu mai sune, dar tot degeaba. Sfatul pentru cei cu cosmote e f bun, dar intrebarea e daca ai vodafone ce faci?

 4. says:

  March 17, 2013 at 12:42 PM

  1. te suna pe Cosmote?
  2. daca da … la *100# ai prin meniu pe acolo … ceva cu … Mesaje si apeluri COMERCIALE! Pe care poti sa le dezactivezi! Cand ai facut treaba asta, COSMOTE nu mai are voie sa dea nr tau TERTILOR parteneri! Mie imi veneau x mesaje si apeluri … extraoptiunea y, extraoferta la abonamentu z… si tot asa! si AM SCAPAT dezactivand aia cu mesajele comerciale!
  Ultimul articol al lui Geordan: Vineri Seara…My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge