9 Comments

 1. says:

  March 6, 2013 at 12:14 AM

  Telul oamenilor de afaceri este intr-un fel sau altul tot banul. Acum se diferentiaza doar modul in care acestia il fac si mai exact modul in care acestia trateaza oamenii cu care acestia interactioneaza. Un om respectat care la randul lui respecta pe ceilalti face banul mult mai usor. In afaceri modul in care tratezi persoanele din jur spune totul despre tine.
  Ultimul articol al lui Razvan Gavrila: Babă turbată, mă!My Profile

 2. says:

  February 27, 2013 at 1:11 PM

  Cred ca 1/10 poate fi considerat om de afaceri serios in Romania. Coruptia este inradacinata adanc in mentalitatea de afaceri din Romania si exista si un soi de ura fata de cei care fac bani si cei care au bani.
  Ultimul articol al lui Punctul Tau: Optimizare siteMy Profile

  • says:

   March 4, 2013 at 4:00 PM

   Nu cred că corupția are un aport mare în neseriozitatea oamenilor. Aș tinde un pic spre nu știu, m-aș risca să zic educație, dar nu aș face bine cred sau cine știe. Eu una știu bună. Dacă ești neserios ce așteptări mai ai de la alții să fie serioși?

   Cred că unii pur și simplu nu au auzit de valori morale, de principii. Frumusețea unei colaborări serioase, este că nu îți pierzi timpul să fi atent să nu fi jecmănit. Nu, ci ai o încredere că totul o să fie bine.

   Este o încredere pe care, partenerul, clientul etc. ți-o acordă, pentru că știi că vei face treabă, nu doar niște vise vândute ca niște gogoși apetisante.

   Oricum vă doresc să aveți parte de seriozitate în afaceri, atât personală, cât și de la oamenii cu care intrați în contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge